GARRIGUES GUITAR FESTIVAL 2013 | La 2a edició del Garrigues Guitar Festival inclou més concerts i el Curs Internacional de guitarra, llaüt i viola de mà


Font: Radio Les Borges | 17 de juny de 2013


La 2a edició del Garrigues Guitar Festival-Memorial Emili Pujol es durà a terme des d’avui dilluns, 17 de juny, fins al 14 de setembre. En aquesta entrevista, el coordinador del certamen, Jordi Pizarro, membre del Cercle Guitarrístic a Catalunya, ens explica que es duran a terme 3 concerts més que en l’edició de l’any passat i que, a més, s’han buscat fórmules per combinar la música amb instruments de corda polsada amb productes de la terra. Es tracta de les “experiències amb sentits” i consisteix en escoltar els concerts en llocs com el mas Blanch i Jové, el celler Clos Pons o el mas de Miravall mentre el públic gaudeix d’un tast de vins o bé fa una degustació gastronòmica.

D’altra banda, com una altra novetat, de l’1 al 7 de juliol tindrà lloc el primer Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de mà, un curs adreçat a alumnes de nivell mitjà, superior i professional. Les diverses classes seran individuals i col·lectives, i al llarg de la setmana també hi haurà tallers, conferències, xerrades i visites. A més, alumnes de les escoles de música de les Garrigues participaran enguany al festival.

Els pobles en què es duran a terme aquests concerts -que tenen l’objectiu de recuperar i recordar el mestre Emili Pujol, de la Granadella- són Juneda, la Granadella, les Borges Blanques, la Pobla de Cérvoles, l’Albagés i Arbeca. A més, la presentació es farà avui dilluns a l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) de Lleida, a les 19:30 hores. Podeu consultar aquí més informació i el programa complet del festival.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *