GARRIGUES GUITAR FESTIVAL 2014 | Torna la tercera edició del Garrigues GuitarFest

  • Les Garrigues Guitar Festival “Memorial Emili Pujol” farà la tercera edició amb la satisfacció de sumar concerts i poblacions dins del territori comarcal de les Garrigues, del 28 de juny al 23 d’agost.

La Granadella | 25 de maig de 2014 | 18:00h


Vinaixa, l’Espluga Calba i el Cogul son els pobles que donaren suport a l’esdeveniment internacional, juntament amb els habituals com La Granadella, Les Borges Blanques, Juneda, Arbeca, La Pobla de Cérvoles i la capital Lleida.

La inauguració anirà a càrrec de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona, que aquest any compleixen 25 anys de la seva fundació. Dirigit pel guitarrista i compositor Sergi Vicente es realitzarà al Pavelló de l’Oli a Les Borges Blanques, el dissabte 28 de juny a les 22 hores.

Es desenvoluparan 10 concerts entre els mesos de juny i agost, inclòs un curs de guitarra amb grans mestres de l’instrument. Els concerts inclouen interpretacions de mestres consagrats i joves talents. Solistes, cambres i orquestres. Clàssics i contemporanis en guitarra i la música docta que s’escoltava al 1714 a Catalunya, com a commemoració del Tricentenari.

També es realitzarà la segona edició del Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de mà, després de l’èxit de la primera convocatòria.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *