GARRIGUES GUITAR FESTIVAL 2019 | Les Borges acull el primer concert del 8è Garrigues Guitar Festival

  • Els Jardins del Terrall de les Borges Blanques han estat la seu del primer concert que dona el tret de sortida a la 8a edició del Garrigues Guitar Festival “Memorial Emili Pujol” 2019

Font: Les Borges TV | 1 de juliol de 2019 | 19:20h


La primera actuació ha tingut lloc aquest dissabte, 29 de juny, a les 21 hores, de la mà del Duo Identidad chilena, amb Carlos Brito a la viola i Luis Guevara a la guitarra clàssica.

El Garrigues Guitar Festival és una trobada internacional d’instruments de corda polsada que va néixer el 2012, i que té l’objectiu de recuperar i difondre el treball musicològic del mestre Emili Pujol. Aquesta edició se celebrarà des del 29 de juny fins al 24 d’agost i hi ha programada prop d’una vintena de concerts en diversos pobles de les Garrigues. A més a més, tal com es va fer en l’anterior edició, el certamen surt dels límits administratius comarcals i farà parada a Torrebesses, al Segrià.

El concert que s’ha realitzat als Jardins del Terrall ha estat gratuït i ha comptat amb un tast de productes de la terra. Amb les seves interpretacions, Brito i Guevara unifiquen dos mons molt llunyans geogràficament, Catalunya i Xile, de la mà de cançons populars catalanes i el llenguatge modern de les obres xilenes.

El pròxim concert tindrà lloc el 6 de juliol al Conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul amb el duet Seró & Herraiz.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *