GARRIGUES GUITAR FESTIVAL 2017 | La música de corda polsada es fon amb el territori en el 6è Garrigues Guitar Festival

  • La mostra s’allargarà fins al 26 d’agost i hi participaran quinze bandes i solistes, que compartiran protagonisme amb els llocs més emblemàtics de la comarca

Font: ara.cat | 6 de juliol de 2017

El primer dels quinze concerts que conformaran el 6è Garrigues Guitar Festival tindrà lloc aquest divendres a les deu de la nit al Parc del Terrall de les Borges Blanques, un dels indrets més apreciats de la ciutat garriguenca. La nota musical la posarà Ilerda Antiqua, duet format per Maria Altadill (soprano) i Felipe Sánchez (guitarra romàntica), que oferiran al públic assistent un concert basat en l’obra d’un jove Schubert criat dins de l’ambient dels Haus Musik, l’entreteniment de les famílies burgeses dels segles XVIII i XIX.

L’esdeveniment, que pretén impulsar la música culta com a expressió cultural a tots aquells racons on pugui arribar, se celebra en homenatge al mestre guitarrista i musicòleg de la Granadella Emili Pujol. En aquest sentit, a més dels concerts, per als dies 15 i 16 de juliol s’ha organitzat el 5è Simpòsium de la Granadella, unes jornades dedicades a la tasca pedagògica i compositiva del mestre garriguenc.

L’edició d’enguany destaca sobretot per l’ampli ventall d’estils que ofereix, que oscil·len entre la música barroca i la cançó catalana. Els elements comuns, la guitarra, en totes les seves vessants, i la bellesa dels seus escenaris.

La resta dels concerts tindran lloc a Arbeca, el Cogul, l’Espluga Calba, la Floresta, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juneda, la Pobla de Cérvoles i Vinaixa.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *