GARRIGUES GUITAR FESTIVAL 2015 | Una experiència musical entre patrimoni i gastronomia

La Granadella | 17 de juny de 2015 | 10.00h


Sota l’organització del Consell Comarcal de les Garrigues, el Festival Internacional de Guitarra de Les Garrigues es desenvoluparà entre el 2 de juliol al 29 d’agost. Seran dos mesos intensos amb 12 experiències exclusives que inclouran visites, maridatges gastronòmics i els concerts d’artistes nacionals i internacionals, de joves promeses i mestres consagrats.

Aquest esdeveniment es duu a terme en homenatge al mestre guitarrista, pedagog  i musicòleg garriguenc Emili Pujol, figura representativa internacional de l’instrument de la guitarra al segle XX. El festival vol apropar les més altes manifestacions de la música per a cordes polsades i impulsar com a expressió cultural la música culta a tots els racons de la seva terra natal.

Com en els darrers anys, la guitarra clàssica en serà l’instrument protagonista juntament amb la resta de la família (viola de mà, guitarra barroca i romàntica) i l’acompanyarà un conjunt de cambra amb altres instruments com el violí, la flauta, la percussió, el contrabaix o la veu cantada i recitada. Oferirà, doncs, tota una varietat musical enriquida amb un recorregut estilístic de repertori que va des del clàssic fins al contemporani.

La inauguració, el dijous 2 de juliol, a les 13 hores, presentarà a Barcelona un breu tast tast gastromusical que també podran gaudir les diferents poblacions de la comarca durant l’estiu.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *