GARRIGUES GUITAR FESTIVAL 2013 | Tot a punt per la segona edició de les Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol

  • El certamen inclou nou actuacions d’instrumentistes destacats d’arreu del món

  • I també el primer Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de mà.

La Granadella | 14 de juny de 2013 | 10.00h


El proper dilluns 17 de juny, el Duo Zoco serà l’encarregat d’inaugurar el II Les Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol al pati de l’IEI. Aquest festival s’allargarà durant tot l’estiu i presenta un programa ple d’actuacions, 9 en total (3 més que l’any passat) en diverses poblacions garriguenques.

En aquesta segona edició del certamen s’hi poden observar algunes novetats respecte l’any anterior. La primera és la possibilitat de gaudir de diverses actuacions en un format diferent. Es tracta de les “experiències amb sentits” i consisteix en escoltar els concerts en llocs com el mas Blanch i Jové, el celler Clos Pons o el mas de Miravall mentre el públic gaudeix d’un tast de vins o bé fa una degustació gastronòmica. D’altra banda, de l’1 al 7 de juliol tindrà lloc el primer Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de mà, un curs adreçat a alumnes de nivell mitjà, superior i professional. Les diverses classes seran individuals i col·lectives, i al llarg de la setmana també hi haurà tallers, conferències, xerrades i visites.

Emili Pujol va néixer a la Granadella el 7 d’abril del 1886 i va ser un dels instrumentistes catalans de guitarra i viola de mà més destacats. També era musicòleg, pedagog i compositor, i va ser un dels més notables intèrprets de la guitarra d’aquest segle i un dels seus millors historiadors.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *