“La guitarra embelleix tots els gèneres de música a condició que estiguin ben interpretats.”

“Més admiració mereix l’execució perfecta d’una obra senzilla, que la interpretació defectuosa d’una obra difícil.”

“És sabut que la tècnica no ha de constituir un fi, sinó un mitjà necessari per arribar a la perfecció de l’art.”

Certamen Pujol

Certamen Internacional de Guitarra Emili Pujol és un concurs d’interpretació de guitarra clàssica per a guitarristes de fins als 35 anys, amb el propòsit de conèixer i il·lustrar, dins de la literatura guitarrística, la seva obra compositiva.

On es fa?

Es desenvolupa a l’Església Sant Salvador de Torrebesses, poble de la comarca del Segrià, a la província de LLeida, on va viure i conviure amb els seus veïns el mestre Pujol.

Quan es fa?

Es fa durant la temporada d’estiu, destacant les dates de finals de juliol. En aquesta segona edició es farà els dies dissabte 29 i diumenge 30 de juliol de 2023.

Bases 2023

 1. Iluminario Associació i el Cercle Guitarrístic a Catalunya, organitzadors del Certamen Internacional de Guitarra Emili Pujol, convoca la Segona edició que es realitzarà a Torrebesses, ​​el 29 i 30 de juliol de el 2023.
 2. El Certamen està obert, sense distinció de nacionalitat, a guitarristes de fins als 35 anys d’edat. No podran participar aquells concursants que van obtenir el Primer Premi en edicions anteriors.
 3. El Certamen es desenvoluparà a l’Església Sant Salvador de Torrebesses (Lleida), on es farà la presentació i el sorteig de l’ordre de participació ​​el dia dissabte 29 de juliol a les 16.00 hores. La no presentació del concursant implica la seva desqualificació automàtica.
 4. Les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció aniran a càrrec dels participants. Es falicitarà als inscrits allotjaments amb importants descomptes.
 5. Els participants renuncien a qualsevol dret dels enregistraments que es puguin realitzar durant el Certamen.
 6. L’inscripció al Certamen implica l’acceptació de les bases i la decisió final del jurat. També dóna dret a l’assistència dels concerts de forma preferent i totalment gratuïta.
 7. Tot el que no estigui especificat a les Bases, no és responsabilitat de la Comissió Organitzadora.
 8. Sobre les quantitats concedides com a Premis, es practicarà la retenció fiscal corresponent segons la legislació vigent.
 9. Els premis podran augmentar. La seva concreció serà informada a la finalització del termini d’inscripció.

Proves

10. El Certamen comprèn dues etapes:

 • PRIMERA ETAPA – CLASSIFICACIÓ. Dissabte, 29 de juliol, 16.00h. Per a tots els participants. Obra obligada: “Cubana”, Emili Pujol
 • SEGONA ETAPA – FINAL. Diumenge, 30 de juliol, 18.00h. Per als tres classificats. Una obra de lliure elecció de màxim 8 minuts de duració.

Premis

11. S’atorgan els següents premis:

I els premis especials:

Inscripcions

12. La sol·licitud d’inscripció es realitzarà de forma telemàtica. Termini d’inscripcions: Diumenge 2 de juliol de 2023. Es seleccionarà un màxim de 20 participants.

13. Els drets d’inscripció són 50€, que hauran de ser abonats per transferència (indicant nom i cognoms) a “CAIXABANK IBAN: ES56 2100 5516 8121 0016 3620” o per Paypal a l’email certamenpujol@gmail.com

CERTAMEN PUJOL 2023 PREINSCRIPCIÓ

* Dades requerides

imatges certamen pujol 2019

REPORTATGE CERTAMEN PUJOL 2019