“L’estudi consta d’un aspecte físic i un psíquic. Haurà de combatre l’aspecte rebel a fi d’equilibrar el resultat del conjunt.”

“El deixeble és per al mestre el que el malalt és per al metge. El mètode amb els mitjans eficaços seran el tractament per a la curació total.”
“La qualitat de l’estudi importa més que la quantitat; la assiduïtat, més que la insistència; la reflexió, més que l’obstinació.”

Campus Emili Pujol - Guitar Clinic

Estades per a la recerca corporal de l’equilibri físic/psíquic combinat amb l’estudi metòdic de guitarra clàssica sota la filosofia pedagògica del mestre Pujol. Convivències en un entorn rural i de natura, coneixent el patrimoni i degustant la gastronomia local.

On es fa?

Es desenvolupa al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, a la població de Torrebesses, lloc on va viure i conviure el mestre Pujol des de la seva masia pairal, el Mas Janet. Equipaments i espais adaptats tant logística com tecnològicament, en un ambient rural i en contacte directe amb la natura.

Quan es fa?

Es realitza durant la temporada d’estiu, destacant les dates de finals de juliol, agost i principis de setembre. En aquesta tercera edició és realitzarà del dilluns 22 al divendres 26 de juliol de 2024.

Destinataris

El Campus està desenvolupat per a la participació d’estudiants, professors o músics amateurs/professionals, i està dividit en 3 mòduls:

1. FISIOTERÀPIA I PILATES: Treball físic i ergonòmic del cos.
2. PSICOLOGIA I NUTRICIÓ: Treball mental i conscienciació nutricional.
3. GUITARRA SOLISTA I CAMBRA: Masterclass individuals/grupals, actius/oients.

Professorat

El professorat del Campus són professionals en actiu en les diferents matèries que s’impartiran.
– FISIOTERÀPIA, PILATES, PSICOLOGIA I NUTRICIÓ: Centre de Prevenció en Arts Escèniques (CPAE). Equip sanitaris/músics especialistes en el tractament de les lesions dels artistes. Web: cpae.net
– GUITARRA SOLISTA: Anabel Montesinos: Concertista en guitarra clàssica i pedagoga professional. Link: instagram.com | GUITARRA SOLISTA/CÁMARA: José Antonio Chic: Guitarrista, compositor i cap de guitarra clàssica al Conservatori Professional de Música de Montsó. Web: guitarinensemble.com

Calendari 2024

– Dilluns 22/JUL | 9.30-10h: ACREDITACIÓ I PRESENTACIÓ | 10-14h i 16-18h: GUITARRA SOLISTA (6h)
– Dimarts 23/JUL | 10-14h: GUITARRA SOLISTA (4h) | 16-18h: VISITA CULTURAL (2h)
– Dimecres, 24/JUL | 10-14h: FISIOTERÀPIA I PILATES (4h) | 16-18h: GUITARRA CAMBRA (2h)
– Dijous, 25/JUL | 10-14h: PSICOLOGIA I NUTRICIÓ (4h) | 16-18h: GUITARRA CAMBRA (2h)
– Divendres, 26/JUL | 10-14h: VISITA CULTURAL (2h) | 16-18h: GUITARRA CAMBRA (2h) | 20h: CONCERT CLOENDA CAMPUS

Allotjament i menjars

Els alumnes que ho desitgin es podran allotjar a la Casa del “Lino”, casa rural de Torrebesses amb equipament complet i adaptat per persones amb discapacitat. Habitacions compartides per a tres persones. Si algú prefereix allotjar-se en habitació individual, podeu contactar amb nosaltres i us ajudarem a trobar allotjament. Els menjars aniran a càrrec de l’organització i seran apats de productes del territori. Important comunicar qualsevol intolerància alimentària.

Preus i condicions

– OPCIÓ A -> CURS+DINARS: 450€
– OPCIÓ B -> CURS+DINARS+ALLOTJAMENT (6 nits): 600€
Forma de pagament: Per Paypal a campuspujol@gmail.com o per transferència a “CaixaBank” ES56 2100 5516 8121 0016 3620

– Descompte del 20% si abones la totalitat del curs abans del 26 de maig (OPCIÓ A: 360€ o OPCIÓ B: 480€). No retornable.
– Data límit d’inscripció: Diumenge 30 de juny de 2024.
– Places limitades. Màxim 10 participants. El Campus està ideat per acollir un número limitat d’alumnes per complir els objectius individuals desitjats.
– Els participants tindran accés lliure a les piscines i als concerts.
– No existeix limitacions de nivell, d’edat ni de nacionalitat.
– Els horaris podran variar depenent del nombre d’inscrits.
– Inscripcions i més avantatges per a grups a campuspujol@gmail.com